دکتر امید در دیدار با خانواده شهید مدافع حرم شهید فلاح پیشه

۲۹ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۰ کد : ۳۷۳۵۸ اخبار ستاد
رئیس و مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی با خانواده شهید اصغر فلاح پیشه (دانشجوی مدافع حرم) دیدار کردند.

ما به برکت خون شهدای مدافع حرم در نبرد با دشمنان اسلام و اهل بیت علیه السلام در سوریه و عراق پیروز شدیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، رئیس و مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی با خانواده شهید اصغر فلاح پیشه(دانشجوی مدافع حرم) دیدار کردند.

در ابتدای این دیدار حجت الاسلام و المسلمین موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: طبق آیات قرآن کریم جایگاه شهدا یکی از بالاترین درجات نزد خداوند است و کسانی که در راه دفاع از حریم اهل بیت علیه السلام جان خود را فدا نمودند اجر بیشتری دارند.

در این دیدار دکتر امید رئیس دانشگاه بیان داشت، در دورانی که اغلب مردم غرق در مسائل مادی ودنیایی شده اند و ما شاهدیم که جوانان این مرز و بوم برای دفاع از حرم اهل بیت علیه السلام درغربت ایثارگرانه جا نفشانی کرده وبه استقبال شهادت می روند.

در ادامه دکتراکرمی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران خطاب به خانواده و فرزندان شهید گفت: علیرغم اینکه جای این شهدا نزد شما خالی است اما افتخار و عزتی که به شما هدیه شده است ارزش بسیار بزرگی است که در روزگار ما به هرکسی تعلق نمی گیرد.

شهید جاوید الاثر اصغر فلاح پیشه متولد 1345 و دانشجوی مقطع کاردانی رشته امور فرهنگی مرکز فرهنگ و هنر واحد 47 دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تهران بود که در 22 بهمن 1394 در حلب سوریه و در دفاع از حریم اهل بیت علیه السلام به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

در پایان این دیدار با اهدای لوح و هدیه از خانواده این شهید دانشجوی مدافع حرم دانشگاه تقدیر بعمل آمد.