تشکیل شورای روابط عمومی در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۶ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۵۷ کد : ۳۷۶۳۹ اخبار ستاد
تعداد بازدید:۷۵۳
دکتر محمدحسین امید از راه اندازی شورای روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

دکتر محمدحسین امید از راه اندازی شورای روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی،دکترمحمدحسین امید از راه‌اندازی شورای روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد و در همین ارتباط عنوان کرد: کارگروه رسانه‌ای تشکیل شد تا بتوانیم فعالیت‌های این دانشگاه را بیشتر معرفی کنیم.

وی در آئین افتتاحیه گردهمایی رؤسای دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور در اهواز با اشاره به حضور در استان خوزستان اظهار داشت: جای مقدسی هستیم زیرا در دوران دفاع مقدس هزاران نفر از مردم این استان به شهادت رسیدند.

وی در ادامه به برخی از اقدامات انجام شده در دانشگاه جامع علمی کاربردی اشاره کرد و در همین ارتباط توضیح داد: خوشبختانه از نظر کیفی کارهای خوبی انجام شد که ارتقا سطح ورودی‌ها از جمله آنها است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی رکن دوم کیفیت را مدرسین عنوان کرد و افزود: در این زمینه نیز اقدامات خوبی انجام شد که در این راستا حدود 9 هزار مدرس به خدمت گرفتیم که هم مراحل جذب را طی کردند.

وی با تاکید بر این نکته که هدف اصلی ما ارتقای کیفیت است، خاطرنشان کرد: باید به جایی برسیم که بتوانیم از دانش‌آموختگان دانشگاه علمی کاربردی بهره ببریم و نخستین مشتری محصول خود خودمان باشیم.

دکترامید بیان کرد: در بحث محتوای درسی نیز با تفویض اختیاری که به استان‌ها داده شد این کار انجام می‌شود، همچنین تمامی دروس رشته‌های گوناگون نیز بازنگری می‌شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به راه‌اندازی کلینیک های مشاوره و کارآفرینی اشاره کرد و گفت: ما هیچ مشکلی در تامین اعتبارات مورد نیاز این بخش نداریم.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: ایجاد دفاتر مشاوره و کلینیک‌های کارآفرینی در دستور کار ما قرار دارد امیدواریم بتوانیم این دفاتر را در سراسر کشور راه‌اندازی کنیم.

وی اضافه کرد: خیلی از مبتکرین و مخترعین ما بلد نیستند که ایده خود را چگونه ارائه دهند تا وارد بازار شود در این زمینه دفاتر مشاوره و کلینیک های کارآفرینی به یاری آنها می‌آیند.

دکترمحمدحسین امید ادامه داد: اعتبار خوبی تخصیص داده شد تا شرکت‌های دانش‌بنیان راه‌اندازی شوند ولی متاسفانه از آن استقبال نشد که امیدواریم این شرکت‌ها به‌زودی در مراکز رشد بر پا شوند.

وی در ادامه سخنان خود در جمع رؤسای دانشگاه‌های علمی کاربردی کشور به آغاز فعالیت‌های برون مرزی دانشگاه اشاره کرد و گفت: خوشبختانه این کار آغاز شده است که برخی از مراکز می‌توانند دانشجوی خارجی جذب کنند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یادآور شد: یکی از برنامه‌های ما در کنار کارهای علمی، فعالیت‌های فرهنگی است که امیدواریم واحدهای استانی نیز در این زمینه ورود کنند.

دکترمحمدحسین امید با اشاره به این مطلب که باید مسئله روابط عمومی جدی گرفته شود، تاکید کرد: در ترم بهمن ماه قصد نداریم که تبلیغات کشوری برای جذب دانشجو برگزار کنیم بلکه در سطح استان‌ها این کار انجام می‌شود که اعتبار آن تامین می‌شود.


( ۳ )