دبیرکل مجمع مجالس آسیایی در نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان عنوان کرد:

رفع نیاز کشور به تکنسین ماهر و کاربلد از طریق آموزشهای علمی کاربردی

۲۷ آبان ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۰ کد : ۴۱۰۴۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، نشست هم اندیشی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان جنوبی با حضور دکتر فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی و دکتر محمدرضا مجیدی دبیرکل مجمع مجالس آسیایی برگزار شد.

در این نشست که به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی برگزار شد، دکتر فورگی نژاد ضمن ارائه گزارشی در خصوص ظرفیت و پتانسل های مراکز آموزش علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، از آمادگی مراکز علمی کاربردی در جهت توسعه ظرفیت های آموزشی این حوزه خبر داد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان وجود ظرفیت های بالقوه از جمله توسعه گردشگری در نهبندان، طبس و بشرویه را برشمرد و افزود: با توجه به قابلیت توسعه ژئوتوریسم در شهرستان نهبندان به دلیل ساختار زمین شناسی ویژه منطقه و سایر شهرستانهای استان خراسان جنوبی، نیاز به آموزش و تربیت نیروی ماهر در این زمینه را می طلبد.

دکتر فورگی نژاد ارائه رشته های تحصیلی مرتبط با حوزه گردشگری را از نیازهای استان عنوان کرد و گفت: وجود مراکز علمی کاربردی موفق در حوزه گردشگری در کشور، ضمن تامین نیازهای آن استان و شهرستان، استاندارهای کیفی و کمی خدمات گردشگری را به میزان قابل توجهی افزایش داده است که این مقوله در استان خراسان جنوبی نیازمند حمایت و توجه بیشتر مسئولان می باشد.

در ادامه این جلسه دکتر مجیدی با اشاره به اهمیت آموزش های مهارتی و نقش آن در سیستم آموزشی جهان خاطر نشان کرد: با توجه به اهمیت این آموزش ها در تربیت افراد و نقش پررنگ آن در توسعه اقتصادی کشورها، آموزش های مهارتی در آسیا و کشورهایی مانند چین، هند و بنگلادش مورد توجه ویژه قرار گرفته و این کشورها در این زمینه پیشتاز هستند.

وی به همسویی آموزش ها با نیاز واقعی جامعه و نقش پررنگ دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: امروزه کشور و صنعت آن به تکنسین ماهر و کاربلد نیازمند است و این نیاز از طریق آموزشهای علمی کاربردی مهیا می شود.

دبیرکل مجمع مجالس آسیایی به حل معضلات استان و مرتفع شدن بسیاری از موازی کاری ها در زمینه آموزش اشاره نمود و افزود: تشکیل شورای دانشگاه های استان از جمله راهکارهای کاهش موازی کاری و انسجام در برنامه های آموزش عالی است.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت های بالای گردشگری در استان خراسان جنوبی افزود: اهمیت نقش صنعت گردشگری و گردش مالی بالای آن که امروزه بیشتر از صنعت خودرو سازی در جهان است می تواند به عنوان یک سند و برنامه در استان پیگیری شود.

دکتر مجیدی ضمن انتقاد از تکیه ی کشور بر درآمدهای نفتی اظهار داشت: امروزه نعمت نفت به نقمت تبدیل شده است، توجه به زیرساخت های فکری، فرهنگی و گردشگری استان و آموزش های کوتاه مدت در حوزه گردشگری و راه اندازی گردشگری ورزشی از دیگر راهکارها و پیشنهاداتی است که جهت توسعه گردشگری و برون رفت استان از وضعیت فعلی باید مورد توجه قرار گیرد.