هفتمین جلسه شورای مرکزی مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۰۹:۵۵ کد : ۴۱۵۳۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی هفتمین جلسه شورای مرکزی مناطق با حضور اعضای هیات رئیسه و دبیران مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی در سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمد زاده معاون نظارت و سنجش ضمن خیر مقدم به حاضرین گزارشی از سطح بندی مراکز و نتایج حاصله ارایه کرد.

سپس فتحی دبیرجلسه شورای مرکزی مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی مصوبات جلسه قبل و اقدامات انجام شده در این خصوص را ارایه، و در ادامه پیشنهادهای مناطق نه گانه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتر اخوان معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی نیزدر خصوص اقدامات انجام شده در ارتباط با دستور العمل ابلاغی جایگزینی مراکز دولتی گزارشی ارایه و حضار در این خصوص نقطه نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را اعلام کردند.