با قهرمانی واحد استانی چهار محال و بختیاری اولین مسابقات فوتبال ساحلی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی به پایان رسید

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۷ کد : ۴۱۵۴۸ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، استان چهارمحال و بختیاری قهرمان اولین دوره مسابقات فوتبال ساحلی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور شد.

اولین دوره مسابقات فوتبال ساحلی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان گیلان و در مجموعه ورزش های ساحلی قایقران منطقه آزاد انزلی برگزار شد.

این دوره از مسابقات با حضور ۱۳ تیم از استان های گیلان، کهگیلویه و بویراحمد، فارس، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، مرکزی، لرستان، خوزستان، سمنان، یزد، زنجان، اصفهان و اردبیل به میزبانی دانشگاه علمی کاربردی استان گیلان از ۲۳ لغایت ۲۷ آذر ماه در مجموعه ورزش های ساحلی قایقران منطقه آزاد انزلی برگزار گردید و در پایان پس از برگزاری ۲۳ بازی مهیج در مرحله گروهی و حذفی، تیم های چهارمحال و بختیاری، یزد و آذربایجان شرقی به ترتیب اول تا سوم شدند.

از اتفاقات ویژه این دوره از مسابقات، حضور محمد احمدزاده کاپیتان تیم ملی فوتبال ساحلی جمهوری اسلامی ایران و حسن عبداللهی دیگر بازیکن ملی پوش در مراسم اهداء جوایز به تیم های برتر بود.