برگزاری چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان

۰۹ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۶ کد : ۴۱۷۳۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با حضور مهدی قیصری سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، احمدرضا  قاسمی مشاور فرهنگی دانشجویی و جمعی از اساتید و دانشجویان مراکز علمی کاربردی، در سالن آیتروم مرکزی سیتی سنتر برگزار شد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: هدف از این برگزاری این نمایشگاه زمینه سازی موثر برای توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی در کشور، پیوند  وثیق بین صنعت  و  دانشگاه، آشکارسازی نیازهای واقعی دانشگاه، تشویق صاحبان صنایع و... است.

این دوره از نمایشگاه با حضور بیش از 20 غرفه از مراکز علمی کاربردی تیران و کرون، گز سکه عتیق، آسمان فراز چهل ستون، ذوب آهن، گروه توسعه صنعتی انتخاب، فولاد ماهان سپاهان، گلپایگان، جهاد دانشگاهی، علویجه، بهزیستی، نجف آباد، بنیاد شهید و امورایثارگران، مبارکه، زرین شهر، جامعه اسلامی کارگران، پرستیژلند  ایران(اصفهان سیتی سنتر)، فرش ایران سپهر، اداره کل فرهنگ و ارشاد و غرفه کلینیک مشاوره اشتغال وکارآفرینی برگزار شد.

در مراسم  اختتامیه این نمایشگاه علاوه بر تقدیر از مراکز علمی کاربردی دارای غرفه،  لوح  یاد بودی به  تمامی عوامل اجرایی و غرفه داران مراکز علمی کاربردی نیز  اهدا  شد.