دستاوردهای چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۰ کد : ۴۱۹۹۲ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان، دکتر حسن طغرانگار رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان در آیین اختتامیه چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کار آفرینی گفت: این نمایشگاه با تلاش‌های دست اندرکاران و مسئولین دفاتر کارآفرینی دانشگاه به ثمر نشست و خوشبختانه با کیفیت بالایی نیز برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان زنجان با ابراز امیدواری بر اینکه می توان در این زمینه ها تخصصی تر فعالیت نمود افزود: همیشه افرادی بوده اند که با اراده قوی در بدترین شرایط توانسته اند رشد کنند که کار آفرینی نیز در این مقوله گنجانده شده است.

وی اظهار داشت: هوشمند کسی است که بتواند بر همه مشکلات و سختی ها غلبه نماید. شخص کارآفرین نه تنها برای خود بلکه باید برای جامعه نیز کار آفرین باشد.

دکتر حسن طغرانگار افزود: هدف، بنیان پیوند علم و مهارت است. اگر این پیوند صورت گیرد آثار خوبی در بر خواهد داشت.

وی در پایان تصریح کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با نظام های مختلف آموزشی تفاوت اساسی دارد و به عنوان دانشگاه کارآفرین و نسل سوم توانسته است در تولید و کار نقش موثری ایفا کند.