همایش «دانشجوی امروز، کارآفرین فردا» در دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد

۲۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۷ کد : ۴۲۰۳۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، با حضور دکتر مهدی قیصری سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، سایر مدیران، کارآفرینان و صاحب نظران کسب و کار در اصفهان، مراکز علمی کاربردی و دانشجویان، همایش «دانشجوی امروز، کارآفرین فردا»برگزار شد.

دکتر مهدی قیصری در این همایش از جذب سریع دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی در بازار کار خبر داد.

وی گفت: دانش‌آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی افرادی با مهارت و دارای توانمندی علمی هستند که با توجه به محیطی که آموزش می‌بینند سریع جذب بازار کار می‌شوند و می‌توانند در ارتقای کیفیت محصولات تولیدی اثرگذار باشند.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در مجموعه همایش‌های «دانشجوی امروز، کارآفرین فردا» که با رویکرد صنعت در مرکز آموزش علمی کاربردی همیاری شهرداری‌های استان برگزار شد افزود: هدف از تأسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، پاسخ به نیاز مشاغل در جامعه بوده که بر این اساس نیاز است دانشگاه جامع علمی کاربردی با بخش‌های صنعت، خدمات، اصناف و... ارتباط تنگاتنگ داشته باشد که امروز این ارتباط به خوبی برقرار شده است.

وی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه کشور تا سال 1400 در نظام آموزش عالی کشور، 30 درصد دانشجویان باید در آموزش های مهارتی و کاربردی مشغول به تحصیل باشند، بنابراین اگر چهار میلیون دانشجو در سال 1400 داشته باشیم باید حدود یک میلیون و 200 هزار دانشجوی در رشته های مهارتی و کاربردی مشغول باشند. این درحالی است که در حال حاضر 600 هزار نفر دانشجو مهارتی (400 هزار نفر در دانشگاه جامع علمی کاربردی و 200 هزار نفر از طریق فنی و حرفه‌ای) در کشور داریم. خوشبختانه دانشگاه جامع علمی کاربردی به پشتوانه مراکز آموزشی توانمند در سراسر کشور و بیش از 800 برنامه درسی مقطع دار و حدود هزار پودمان تدوین شده می تواند پاسخ گوی انتظار برنامه ششم توسعه کشور در نظام آموزش عالی مهارتی  باشد. البته در این راستا نیازمند حمایت دولت و مجلس شورای اسلامی محترم است.

در ادامه رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان هم گفت: فارغ‌التحصیلان دانشگاه و مراکز جامع علمی کاربردی به خاطر مهارت‌هایی که آموخته‌اند فرصت‌های بسیار خوبی برای کارآفرینی دارند که تاکنون این امر در آموزش عالی کشور، مغفول مانده بود.

غلامحسین عسگری اذعان کرد: بیشتر مهندسین فارغ‌التحصیل که عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان می‌شوند در ابتدا آکادمیک هستند و ما مجبور به آموزش به آنها هستیم اما دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی، علم و عمل را با هم آموخته و بسیاری از فارغ‌التحصیلان این دانشگاه، درک بسیار بهتری از مهندسی دارند.

وی ادامه داد: سازمان نظام مهندسی ساختمان در کشور 500 هزار عضو دارد که از این تعداد امروز سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان دارای 32 هزار عضو در هفت رشته است و در آینده به صد هزار عضو خواهد رسید که این تعداد در سال 82 فقط 3000 نفر بود.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان، اظهار امیدواری کرد این سازمان با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان اصفهان، بتواند در دستیابی فارغ‌التحصیلان به مشاغل مرتبط خود، یاریگر باشد.

در ادامه برنامه‌های همایش، چندین نفر از دانش‌آموختگان به بیان علت موفقیت خود پرداختند.

همچنین تفاهم نامه‌ای بین سازمان نظام مهندسی ساختمان استان اصفهان و دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان به امضا رسید تا دو طرف از ظرفیت‌های خود در زمینه‌های مختلف در راستای آموزش‌های مهارتی و خدمات‌رسانی به جامعه، بهره گیرند. ضمناً از فارغ‌التحصیلان برتر در مراکز مختلف تجلیل به عمل آمد.