اولین جشن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی برگزار شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۰۸ کد : ۴۲۲۸۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی، با حضور دکتر کیانوش بهرهی مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر عباس پهلوانی سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی و جمعی از مسئولین این استان، نخستین جشن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی برگزار شد.

در این مراسم دکتر کیانوش بهرهی گفت: اگر مهارت آموزی به درستی انجام شود و به نیازهای بازار کار و جامعه توجه شود کمترین مشکل را در حوزه اشتغال خواهیم داشت.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار کرد: با توجه به اینکه رویکرد و ماموریت اصلی این دانشگاه توجه به بازار کار و تقاضا محور بودن است این دانشگاه یکی از موفق ترین دانشگاه­ها در حوزه تربیت نیروی ماهر جهت رفع مشکل اشتغال در سطح کشور است.

در ادامه دکتر پهلوانی بیان کرد: پرداخت بخشی از هزینه های رشته های مهارتی در مناطق کمتر توسعه یافته یکی از پیشنهاداتی بوده است که در دستور کار مجلس قرار دارد و این موضوع می تواند برای استان خراسان شمالی مفید باشد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان شمالی افزود: ایجاد رشته پرورش اسب و همچنین ایجاد مرکز فرش در این استان با توجه به ظرفیت های بسیار خوب در این دو حوزه، مورد توجه دانشگاه جامع علمی کاربردی قرار گرفته است.