با حضور دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان فارس همایش «انقلاب در فضای مجازی» برگزار شد

۱۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۲ کد : ۴۲۳۱۳ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، به مناسبت چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی همایش «انقلاب در فضای مجازی» به همت شورای هماهنگی دانشگاه علمی کاربردیو سایر دستگاه های اجرایی استان با حضور جمع کثیری از دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان فارس در تالار حافظ شیراز برگزار شد.

همایش «انقلاب در فضای مجازی» که با هدف آگاهی بخشی از فرصت‌ها و چالش‌های فضای مجازی در نسل جوان برگزار شد، سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان فارس خطاب به جوانان حاضر اظهار داشت: فرصت‌ها و چالش‌های فضای مجازی را باید بشناسید، قطعاً در دهه پنجم انقلاب اسلامی نیازمند حل بسیاری معضلات اقتصادی هستیم، این مسئله در سایه اقتصاد دانش‌بنیان حل می‌شود و فضای مجازی نقش محوری خواهند داشت.

دکترحبیب دانش منش افزود: دانشگاه های نسل سوم و کارآفرین می توانند مهمترین فرصت و مهمل رشد و پرورش نیروهای ماهر و کارآفرینی برای ورود به دهه پنجم باشد.

وی در ادامه گفت: معضلاتی که داریم ناشی از این است که سرگرم تحقیق و آموزش بودیم و به دنبال حل مسائل جامعه نبودیم.

در ادامه این همایش مدیران کل استان، مدرسان و دانشجویان نسبت به ارائه مطالب و موضوعاتی با محوریت فضای مجازی به سخنرانی و ارائه نظرات پرداختند.