قهرمانی استان قزوین در مسابقات سه گانه دانشجویان علمی کاربردی

۱۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۲۷ کد : ۴۲۳۵۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی مرکز آموزش علمی کاربردی کیش، نخستین مسابقات سه گانه قهرمانی کشور ویژه دانشجویان پسر دانشگاه جامع علمی کاربردی با قهرمانی تیم استان قزوین در بخش تیمی و انفرادی به پایان رسید.

مهدی فلاحتی مروست رئیس مرکز گفت: این دوره از مسابقات به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی با مشارکت 60 ورزشکار از 17 استان به میزبانی جزیره کیش برگزار شد.

وی افزود: این مسابقات که با همکاری موسسه ورزش و تفریحات سالم کیش برگزار شد، شامل 500 متر شنا، 15 کیلومتر دوچرخه سواری و 3 کیلومتر دو است.

در پایان این مسابقات و در ماده انفرادی میثم رضایی از استان قزوین به قام قهرمانی، فضل الله رستمی از استان قزوین مقام دوم و سعید سعیدی از استان البرز به مقام سوم رسیدند.

همچنین در ماده تیمی، تیم استان قزوین قهرمان شد و تیم های استان های خراسان رضوی و زنجان نیز دوم و سوم شدند.