طرح بخشودگی تا ۱۰۰% جرایم بدهکاران صندوق رفاه دانشجویان / آغاز ثبت تقاضای وام شهریه دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی تا نیمسال دوم تحصیلی ۹۸-۹۷

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۹ کد : ۴۲۳۶۵ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر احمدرضا پیش بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از لزوم ثبت نام دانشجویان متقاضی دریافت وام شهریه برای نیمسال دوم تحصیلی98-97 در پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان خبر داد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: به منظوربهره­مندی دانشجویان عزیز و دارای شرایط جهت دریافت وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی به مبلغ پنج میلیون ریال بابت هر نیمسال، لازم است درخواست وام شهریه خود را از طریق پورتال دانشجویی به آدرس WWW.Swf.ir   ثبت نمایند.

وی خاطرنشان کرد: متقاضیان دریافت وام شهریه دانشجویی پس از ثبت درخواست خود در پورتال مذکور و تایید نهایی توسط مرکز آموزش علمی کاربردی و واحد استانی، مدارک لازم را جهت تشکیل پرونده و اخذ وام شهریه بایستی به نزدیکترین شعبه بانک قرض الحسنه مهر ایران ارائه کرده تا از این تسهیلات بهره­مند شوند.

همچنین دکتر احمدرضا پیش بین از اجرای طرح بخشودگی 50 تا100 درصدی جرایم بدهکاران به صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز خبر داد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه گفت: بر اساس تصمیمات صندوق رفاه دانشجویان در راستای اجرای سیاست خدمات رسانی توام با کرامت انسانی به دانشجویان و دانش­آموختگان جهت تامین مالی لازم و باز پرداخت بدهی به صندوق، این طرح از 14 بهمن ماه لغایت 30 بهمن ماه می باشد.

وی تاکید کرد: دانشجویان و دانش آموختگان عزیز از طریق پرتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرسwww.bp.swf.ir  از بخشودگی 50 تا100 در صدی جرایم  می­توانند بهره­مند شوند.