دو کارگاه آموزشی در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۱۵ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۷ کد : ۴۲۳۷۸ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دوره آموزشی آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی و حل بحران و ارتباطات موثر در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

دوره آموزشی آیین نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و غیر هیئت علمی توسط محمد راغ مدیر کل امور اداری و منابع انسانی دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان تعاریف و اختصارات مطروحه در آیین نامه یادشده و تشریح اهداف و فرایند های اجرایی برگزاری دوره انجام شد.

این دوره با هدف اهمیت آشنایی با مفاد آیین نامه مزبور و ارتقای سطح دانش و کسب مهارتهای تخصصی شاغلین با حضور معاونین، مدیران و کارکنان ستاد مرکزی و از طریق ویدئو کنفرانس برای کارکنان واحد های استانی و مراکز تابعه این دانشگاه برگزار شد.

همچنین دوره آموزشی حل بحران و ارتباطات موثر با هدف به روزرسانی توان‌مندی‌های علمی کارکنان و مدیران این دانشگاه توسط دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی و به منظور پیشبرد اهداف عالی سازمانی با همت دفتر برنامه، بودجه، تشکیلات و تحول اداری دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز برگزار شد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: آموزش یکی از شاخص‌های مهم توسعه، منابع انسانی است و دانش و مهارت نیز یکی از عناوین مهم توسعه جوامع است.

دکتر مهدخت بروجردی علوی در اهمیت برقراری ارتباط بیان کرد: ارتباط از مولفه‌های اصلی زندگی اجتماعی است و مهارت برقراری ارتباط موثر یکی از مهمترین پیش‌بینی کننده‌های سلامت روابط بین فردی است و همچنین برقراری ارتباط موثر به عنوان یکی از اصلی‌ترین قسمت‌های آموزش مهارت‌های زندگی و مدیریت اداری در نظر گرفته می‌شود.

وی در ادامه درخصوص انواع ارتباط، کدها و نشانه‌ها در ارتباط، مراحل ارتباط، بازخورد، رفتارهای غیرکلامی، کاربرد رفتارهای غیرکلامی در ارتباطات برنامه‌ای، استفاده از رفتارهای کلامی و غیر کلامی در اجرا و گویندگی و پایش و ارزشیابی رفتارهای کلامی و غیرکلامی مطالبی عنوان کرد.