تخفیف شهریه و پرداخت کمک هزینه سفر، هدیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به زوج های دانشجوی این دانشگاه

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۰۹ کد : ۴۲۴۵۱ اخبار ستاد

اعطای تخفیف شهریه و پرداخت کمک هزینه سفر مشهد مقدس به زوج های دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی صورت می گیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیر ستاد بیست و دومین دوره ازدواج دانشجویی این دانشگاه از پرداخت کمک هزینه سفر زیارتی آموزشی مشهد مقدس به میزان چهارمیلیون ریال و تخفیف شهریه 15 در صدی برای یک ترم  به زوج های دانشجوی این دانشگاه خبر داد.

مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: با توجه به اهمیت مسئله ازدواج و تسهیل در این امر و همچنین آموزش زوج های دانشجو در راستای استحکام بنیان خانواده این طرح پیشنهاد و با موافقت رئیس این دانشگاه عملیاتی شد.

حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی در ادامه با اشاره به شرایط و ضوابط ثبت نام گفت: کلیه دانشجویانی که تاریخ عقد آن ها از 1 فروردین 1396 تا 1آذر 1397 بوده و در سامانه ezdevaj.org ثبت نام کرده اند شامل این طرح می باشندکه نحوه پرداخت به دانشجویان متعاقباً اعلام خواهد شد.

گفتنی است تاکنون بیش از 600 زوج از دانشگاه جامع علمی کاربردی در این جشنواره ثبت نام کرده اند.