مراسم بزرگداشت دهه فجر در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۸ کد : ۴۲۴۵۹ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور سه تن از خانواده معظم شهدای این دانشگاه و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی، مراسم بزرگداشت دهه فجر در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام و المسلمین رمضانی ضمن اشاره به تقارن ایام فاطمیه و دهه فجر فرصت بازشناسی ارتباط انقلاب اسلامی را با تربیت های فاطمی برشمرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران در روز دوازدهم بهمن سال ۵۷ همزمان با ورود بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) به نقطه عطف و اوج خود رسید و در این راه خون شهدای انقلاب اسلامی به ثمر نشست.

وی افزود: به برکت همین خون شهداست که انقلاب اسلامی ما و کشور چهلمین سالروز جشن آن را در سایه برکت حضور رهبر معظم انقلاب و با قدرت و امنیت برگزار می کند.

در ادامه دکتر فیروزبان مدرس دانشگاه درخصوص کارنامه چهل‌سال انقلاب اسلامی به سخنرانی پرداخت.

اجرای تله‌تئاتر و تقدیر از خانواده های شهید عبداله باقری (شهید مدافع حرم)، شهید سیدمهدی میرافضلی (شهید خبرنگار) و شهید احسان‌جامعی (شهید آتش‌نشان) از دیگر برنامه های این مراسم بود.

گفتنی است در ایام الله دهه فجر دو نمایشگاه نقاشی فرزندان کارکنان دانشگاه جامع علمی کاربردی و یادواره شهدای این دانشگاه در سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برپا شده است.