دانشگاه جامع علمی کاربردی یک میلیون و۷۰۰ هزار دانش آموخته دارد

۲۲ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۳۹ کد : ۴۲۵۰۸ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی و به نقل خبرگزاری ایرنا، دکتر محمد حسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در آئین آغاز عملیات احداث ساختمان اداری دانشگاه علمی کاربردی استان البرزو در جمع خبرنگاران گفت: اکنون 600 مرکز آموزش علمی کاربردی در سراسر کشور فعال است و از آغاز فعالیت این دانشگاه تا کنون یک میلیون و 700 هزار دانش آموخته شده اند.

وی افزود: بخشی از فعالیت این دانشگاه جامع علمی کاربردی بر رشته های مهارتی متمرکز شده و اکنون در بیشتر استان ها زیر ساخت های لازم را تکمیل کرده است.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد: با توجه به تغییر نظام آموزشی در وزارت آموزش و پرورش، استقبال داوطلبان از رشته های مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بیشتر شده است و دانشگاه جامع علمی کاربردی امسال حدود 300 هزاردانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی دارد که طبق پیش بینی در ترم بهمن ماه نیز حدود 40 هزاردانشجوی جدید پذیرفته خواهد شد.

دکتر محمدحسین امید در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی در نمایشگاه پژوهش سال جاری جزء مراکز برتر شناخته شد افزود: هدف این است که دانشجویانی که از این دانشگاه فارغ التحصیل می شوند شغل ایجاد کنند.

وی خاطر نشان کرد: بیشترین تعداد دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به ترتیب در استان های تهران، خراسان رضوی، اصفهان و البرز مشغول به تحصیل هستند.