انعقاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه علمی کاربردی و بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی

۲۳ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۴۷ کد : ۴۲۵۲۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی و بنیاد ملی نخبگان استان به منظور زمینه سازی پرورش افراد نخبه و شکل گیری گروه های نخبه در بین دانشجویان منعقد گردید.

دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در این خصوص گفت: این تفاهم نامه با موضوع همکاری مشترک در برگزاری نخستین رویداد استارت آپ عناب منعقد شده است و بنیاد ملی نخبگان استان خراسان جنوبی متعهد شده است که دوره های کارآفرینی و توانمند سازی را به مدت شش ماه تا یکسال برای برگزیدگان در این استارت آپ برگزار نماید تا برگزیدگان بتوانند محصولات خودشان را تجاری سازی کنند.

دکتر ابوالفضل فورگی نژاد عنوان کرد: عناب محصولی انحصاری استان خراسان جنوبی است و 95 درصد عناب کشور در این استان تولید می شود که در زمینه فرآوری و بازاریابی و فروش آن در سطح این استان و کشور زیاد کار نشده است ولی در این زمینه بیش از 50 نوع محصول در چین تولید می شود که می توان از آنها ایده گرفت در زمینه ایجاد محصولات متنوع و تجاری سازی و بازاریابی آن ها اقدام نمود.

وی افزود: یکی دیگر از اهداف این رویداد شناساندن محصول عناب به عنوان یک محصول غذایی و دارویی در سطح کشور و دنیا می باشد.

گفتنی است نخسین رویداد استارت آپ عناب در نهم اسفند ماه سال جاری برگزار می شود و از علاقمندان دعوت می شود جهت شرکت در این رویداد تا تاریخ 5/12/97 به سایت www.chilaan.com مراجعه نمایند.