ایجاد اشتغال توسط دانش آموخته کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان

۰۵ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۳ کد : ۴۲۷۱۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان، صاحب سردارزهی دهیار و دانش آموخته کارآفرین دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در روستای سرخ گزی چاه گزی فنوج طرح الگویی روستای بدون بیکار را با هدف رونق تولید اشتغال با همت خویش و شعار هر دهیار یک کارآفرین را کلید زد.

وی هم اکنون دهیار کارآفرین فنوجی با سیاست گذاری، مدیریت و اجرای برنامه های مختلف در توسعه کارآفرینی در روستای خویش نقش اساسی ایفا می کند و زمینه را برای توسعه کارآفرینی برای اهالی روستا فراهم آورده است.

سردارزهی دانش آموخته رشته امور اداری از دانشگاه  علمی کاربردی مرکز شهرداری چابهار که با درخواست مردم روستای خویش به سمت دهیاری منصوب شد.

وی در انتها افزود: استان سیستان و بلوچستان پر از نعمت های الهی است که می تواند باعث ایجاد اشتغال و درآمدزایی شود از شترداری تا پرواربندی، از سنگ تا خرما، از انبه تا صدف و صدها نعمت دیگر، کافی است کمی با دقت و با دید کارآفرینی بخواهیم تا بتوانیم.

گفتنی است پرورش ماهی کپور و قزل آلا، پرورش مرغ محلی، پرورش شتر، ترشیجات، بسته بندی خرما و فراوریهای آن شامل خرما بیسکویتی با طعم دارچین و زعفران، سرکه خرما، شکلات، حلوا و .... از فعالیتهای این کارآفرین می باشد.