تجلیل از خانواده شهدای دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۳۶ کد : ۴۲۷۶۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، در حاشیه مراسم نخستین جشن دانش آموختگان برتر دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی از خانواده شهدای دانشجوی این دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

این مراسم که با حضور دکتر سید احمدرضا پیش بین معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر ابوالفضل فورگی نژاد رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی، مدیران و مسئولین استانی برگزار شد، از خانواده شهدای دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی این استان تجلیل و دانشنامه شهدا تقدیم خانواده هایشان شد.

4 دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان جنوبی در راه دفاع از امنیت و استقلال میهن اسلامی به شهادت رسیدند.

شهید رضا حسینی چهکند دانشجوی مرکز جهاد دانشگاهی در سال 94، شهید مجتبی امیرآبادی زاده دانشجوی مرکز فنی و حرفه ای در سال 94، شهید هادی کاردیده دانشجوی مرکز بهزیستی در سال 96 و شهید ایمان یوسفی دانشجوی مرکز هلال احمر در سال 97 در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسیدند.