برگزاری رویداد آشپزی در دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۱ کد : ۴۲۷۶۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه، دکتر رادملکشاهی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه از مهلت زمان ثبت نام متقاضیان شرکت در رویداد آشپزی تا ۱۴ اسفند خبر داد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه گفت: از چهارم اسفند ماه سالجاری، ۱۴ کارگاه‌ آموزشی در محل واحد استانی و ۹ مرکز علمی کاربردی استان کرمانشاه با هدف ایجاد اشتغال و کارآفرینی در حال برگزاری است.

وی افزود: این کارگاه‌ها بصورت یکروزه برگزار می‌شود و در پایان هر کارگاه به شرکت کنندگان گواهینامه اهدا خواهد شد.

دکتر رادملکشاهی بیان کرد: رویداد شتاب آشپزی با رویکرد نوآوری در طبخ غذاهای کرمانشاهی در تاریخ 19 اسفند ماه سال جاری برگزار می‌شود و متقاضیان شرکت در این رویداد تا 14 اسفند جهت ثبت نام فرصت دارند.

گفتنی است حضور برای عموم در این کارگاه‌ها آزاد است و متقاضیان شرکت در این کارگاه‌ها باید قبل از برگزاری در کارگاه مورد نظر ثبت نام کرده باشند.