برگزاری جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۰۷ اسفند ۱۳۹۷ | ۲۲:۴۳ کد : ۴۲۷۶۲ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، مراسم افتتاحیه جشنواره ورزش های همگانی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی با حضور دکتر فرزان قالیچی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، ششگلانی رئیس هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی، جمعی از مقامات استانی، مدرسان، همکاران و دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در سالن شهید احمدی روشن برگزار شد.

در ابتدای مراسم مهندس قلیزاده رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی ضمن ارائه گزارشی در خصوص تقویم ورزشی این دانشگاه به  گزارشی اجمالی از سیر جشنواره و نحوه برگزاری جشنواره پرداخت.

در ادامه دکتر فرزان قالیچی به ارائه سخنانی در خصوص اهمیت ورزش پرداخت.

وی با اشاره به ارزش والای ورزش در دین اسلام خاطر نشان کرد: ورزشکاران علاوه بر اهمیت به ورزش باید اخلاق را سرلوحه کارهای خود قرار دهند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی بیان کرد: ورزش همانگونه که جسم را باید اعتلا بخشد باید باعث اعتلای روح و روان آدمی گردد.

گفتنی است بعد از انجام رژه تیم های حاضر، مسابقات رسما آغاز شد.