برگزاری چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان قم

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۱۹ کد : ۴۲۸۵۸ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان قم، چهارمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه علمی کاربردی استان قم با هدف زمینه سازی موثر برای اشتغالزایی و کارآفرینی دانشجویان و شناسایی فرصت های شغلی این استان و همچنین معرفی توانمندی منابع انسانی پرورش یافته در دانشگاه در بازه زمانی 15 الی 17 اسفندماه از ساعت 16 الی 21 در مصلی شهر مقدس قم برگزار می شود.

این نمایشگاه شامل بخش های مختلف از جمله بازارچه کارآفرینی با هدف شناسایی و معرفی کارآفرینان و مولدان کسب و کار و بخش های نمایشگاه مشاغل خانگی و صنایع دستی و همچنین کلینیک مشاوره شغلی و کارآفرینی به منظور ارائه خدمات رایگان مشاوره شغلی و کارآفرینی می باشد.

از برنامه های دیگر این نمایشگاه برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف به منظور افزایش سطح دانش و مهارت دانشجویان در حوزه کارآفرینی و اشتغالزایی در طول ساعات برگزاری نمایشگاه می باشد.

شایان ذکر است دانشجویان علاقه مند جهت دریافت غرفه به منظور ارائه دستاوردهای خود بایستی به آدرس qomuastexpo.ir و یا با شماره تلفن های 09100230350 و 09106140036 تماس حاصل فرمایند.