برگزاری گردهمایی روسای مراکز آموزشی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی

۱۴ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۶ کد : ۴۲۸۷۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، جلسه گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان آذربایجان­ شرقی با حضور دکتر فرزان قالیچی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، مدیران، روسای مراکز استانی و جمعی کارکنان دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در سالن جلسات شهید محسن حججی این دانشگاه برگزار شد.

این جلسه با اهداف تشریح و تبیین برنامه­های جاری و سال آتی در موضوعات مختلف کاری (آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و تربیت بدنی، نظارت، گسترش، مدرسان، جذب دانشجو و ...) برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی، در ابتدای جلسه ضمن گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به تشریح و تبیین مواردی از بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری پرداخت.

وی بیان کرد: با عنایت به صدور بیانیه گام دوم توسط مقام معظم رهبری باید دانشگاه ها در توسعه علم و دانش پیشرو باشند و در همین راستا دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی تمام تلاش خود را در این راستا با همکاری مراکز آموزشی اجرا خواهد نمود.

دکتر فرزان قالیچی در ادامه با اشاره به اهمیت والای برگزاری دقیق کیفی و کمی دوره ها افزود: از آن جایی که رسالت دانشگاه جامع علمی کاربردی تربیت نیروهای متخصص و مهارتی است باید در همین راستا مراکز آموزشی با حساسیت بیشتر این موضوع را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و با اهمیت دادن به مسایل آموزشی، نحوه بکارگیری مدرسان و نظارت بر چگونگی تدریس آنها و تجهیز کارگاه های مورد نیاز دوره ها در ارتقای جایگاه علم و دانش کمک کنیم.

در ادامه جلسه معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در خصوص فعالیت ها و اقدامات انجام شده سال 97، حجت الاسلام و المسلمین علیزاده مسئول نهاد رهبری دانشگاه علمی کاربردی در منطقه 3 در خصوص موضوعات مربوط به دروس معارف و مهندس قلی زاده رئیس اداره فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی استان آذربایجان شرقی در خصوص فعالیت های فرهنگی و تربیت بدنی هر کدام جداگانه به ارائه گزارش های خود پرداختند.

سپس در ادامه جلسه نیز روسای مراکز آموزشی پس از شرح فعالیت های انجام شده در مرکز آموزشی خود به ارائه پیشنهادات پرداختند.

گفتنی است در این مراسم رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به صورت ویدیو کنفرانس سخنانی را ایراد نمود.