برگزاری نهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی در دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۲۰ کد : ۴۲۹۳۶ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد تهران غرب، با حضور دکتر فرهمند راد سرپرست واحد استانی تهران غرب و رئیس نهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی، پژوهشگران، مدرسین، دانشجویان و فعالان صنعت آسانسور و پله برقی داخلی و خارجی از کشورهای ایتالیا، اسپانیا، آلمان، چین و ترکیه در راستای فعالیتهای مرکز رشد خوشه های فناوری آسانسور کوشا و با هدف فکر برتر تولید برتر در مرکز آموزش علمی کاربردی کوشا برگزار شد.

رئیس سمینار در ابتدا ضمن خیر مقدم به مدعوین ضمن شرح تاریخچه ای از این سمینار، این رویداد مهم را فرصتی مغتنم برای صنعتگران، مدیران، کارشناسان، تکنسینهای فنی و ... دانست.

در ادامه فعالان صنعت آسانسور و پله برقی به شرح فناوریهای نوین در این زمینه پرداخته و نمونه ای از توانمندیهای خود را برای حاضرین به نمایش درآوردند.

گفتنی است تعداد 43 مقاله داخلی و خارجی  به دبیرخانه این سمینار ارسال شده که تعداد ۲۰ مقاله پذیرفته شد.

در بخش های جانبی این سمینار از چند دستاورد صنعتی بر پایه ایده های برتر از جمله  نیروگاه خورشیدی ۵ کیلو وات متصل شده بصورت مستقیم به برق شبکه سراسری که توسط مرکز علمی کاربردی کوشا انجام می شود رونمایی شد.

در پایان به مقالات پذیرفته شده و ایده های برتر لوح تقدیر و تندیس نهمین سمینار بین المللی آسانسور و پله برقی اهدا شد.