برگزاری پنجمین نشست کشوری مداحان دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۲ کد : ۴۲۹۵۵ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، پنجمین نشست کشوری مداحان دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور حجت الاسلام والمسلمین بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر احمدرضا پیش بین معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر تشکری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی و مصطفی خورسندی رئیس کانون مداحان کشور در مشهد مقدس برگزار شد.

در طی برگزاری این نشست معاون فرهنگی دفتر نهاد و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای اهمیت، نقش و جایگاه هیئات در دانشگاه و همچنین تقویت و تربیت مداحان ممتاز دانشجو به  منظوراشاعه فرهنگ اهل بیت سلام الله علیها ایراد سخنرانی کردند.

همچنین در این نشست سه روزه، کارگاه های آموزشی و بصیرتی با عناوین سبک و شعر، مقتل شناسی، اصول و آداب ستایشگری اهل بیت (ع)، مباحث مربوط به شیعه انگلیسی وکارگاه جامعیت مداحی و هیئت داری با حضور اساتید و مداحان برجسته کشور همچون سعید حدادیان و رحیم نوازانی و ... اجرا شد.

گفتنی است در این نشست حدود 70 نفر از مداحان دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی از سراسر کشور شرکت داشتند.