کسب مقام سوم دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی کشور

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۴ کد : ۴۲۹۵۶ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اردبیل، علیرضا اصغری دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل، با حضور قهرمانانه و پهلوانانه در این مسابقات، توانست در وزن +120 کیلوگرم مقام سوم مسابقات پاورلیفتینگ قهرمانی کشور را بدست آورد.

این مسابقات که بعنوان مرحله اول انتخابی تیم ملی پاورلیفتینگ دانشجویان اعزامی به مسابقات قهرمانی دانشجویان جهان انجام شد، دانشگاه علمی کاربردی استان اردبیل به نمایندگی از دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در این مسابقات حضور داشت.

گفتنی است دومین دوره مسابقات پرس سینه و پاورلیفتینگ قهرمانی دانشجویان دانشگاه های سراسر کشور که به میزبانی دانشگاه پیام نور بندرانزلی از 9 لغایت 10 اسفندماه برگزار شد.

خانواده بزرگ دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تبریک، آرزوی موفقیت نیز در عرصه های بالاتر برای ایشان می نمایند.