تجلیل از آثار برگزیده دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۳۸ کد : ۴۲۹۶۲ اخبار ستاد

از دستاوردها و آثار کانون­های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی برگزیده مراکز آموزشی در مراسم اختتامیه جشنواره رویش با حضور ریاست دانشگاه تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، در اختتامیه دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مهدخت برجرودی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سیدعلی بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر فرهمندراد سرپرست دانشگاه علمی کاربردی استان تهران غرب و دبیر اجرایی جشنواره، دارابی مدیر کل امورفرهنگی اجتماعی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دبیر علمی این جشنواره، دکتر فرامرز اکرمی رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد شرق استان تهرا ن و جمعی از مسئولین در مرکزنمایشگاهی بازار بزرگ ایران برگزار شد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی طی سخنانی ضمن تقدیر و تشکر از تمامی عوامل و دست اندرکاران برپایی جشنواره رویش، این جشنواره و دیگر جشنواره های فرهنگی و دانشجویی را فرصتی مناسب جهت حضور و در کنار هم قرار گرفتن دانشجویان با توجه به گستردگی و پراکندگی دانشگاه جامع علمی کاربردی عنوان کرد

وی از همه روسای واحدهای استانی خواست تا ضمن حمایت و پشتیبانی از کانون های فرهنگی هنری، کوشش نمایند تا به ازای هر مرکز آموزش علمی کاربردی یک کانون فرهنگی هنری تشکیل شود و در جشنواره­های آتی حضور گسترده­تری داشته باشند.

دکتر محمدحسین امید افزود: کانون های فرهنگی و هنری طیف وسیعی از دستاوردها، توانمندی ها و زمینه های تخصصی گوناگون را در برمی گیرد، وجه تمایز کانون های مذکور با انجمن های صنفی، ورزشی و... که همه در نوع خود ارزشمند هستند را در وجود تنوع و گوناگونی موجود درآن ها دانست تا جایی که هیچ زمینه ای وجود ندارد که مورد علاقه دانشجویان باشد ولی در کانون ها به چشم نیاید.

وی در پایان ضمن اظهار امیداری تاکید کرد: با وجود همتی که در همه استانها و مراکز آموزش علمی کاربردی و به ویژه دانشجویان مشاهد می شود، بتوان به اهداف مذکور به نحوی مطلوب دست یافت.

همچنین در این جشنواره آثار و دستاوردهای کانون های مراکز آموزشی علمی کاربردی از 25 استان کشور در 4 زمینه اصلی ادبی و هنری، اجتماعی، دینی و مذهبی و فرهنگ و اندیشه و بیش از 30 موضوع ارائه شده است.

گفتنی است این جشنواره در مدت 3 روز در فضایی به وسعت 11000 متر مربع و با حضور بیش از 40غرفه از 21 استان کشور برگزار شد که حدود 4000 نفر دانشجو از مراکز علمی کاربردی در 37 کارگاه آموزشی شرکت و از نمایشگاه بازدید کردند.