همکاری دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان با دانشگاه مُدآرت(Mod'Art)

۱۹ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۵۸ کد : ۴۲۹۶۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، با همکاری مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران و دانشگاه مُدآرت(Mod'Art)  پاریس، کارگاهی در دو دوره چهار روزه با محوریت الگوسازی و تکنیک های به روز و استانداردهای رایج دنیا و نحوه طراحی برگزار شد.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران در ارتباط با برگزاری این کارگاه گفت: استان اصفهان با دارا بودن زنجیره تولید پوشاک از پتروشیمی و کارخانه الیاف گرفته تا حتی کارگاه های پراکنده دوخت و تولید پوشاک، می تواند سهم بزرگ و موثری از تامین پوشاک جامعه هشتاد میلیونی کشور را به خود اختصاص دهد و در کاهش واردات 10 تا  15میلیارد دلاری پوشاک به کشور، تاثیر به سزا داشته باشد

وی ادامه داد: آمارهای رسمی حکایت از وجود حدود بیش از۴۰ درصد نساجی ایران در استان اصفهان دارد و این در حالیست که کارگاه های زیر 10نفر که عمده بار تولید نساجی را بردوش می کشند جزو آمار ذکر شده نبوده و با محاسبه آنها تقریبا بیش از نیمی از نساجی کشور در این استان است.

امامی با بیان اینکه در شاخه کالکشن (طراحی کلکسیون) و مدیا ( گرافیک و ژورنالیست و عکاسی و.. ) مد، به طور کلی در ایران ضعف آشکاری داریم تصریح کرد: برای انتقال تکنولوژی با دو موضوع فوق، در اکتبر ۲۰۱۸ قرارداد همکاری علمی بین دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان در مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران و دانشگاه مُدآرت(Mod'Art) پاریس امضا شد و در راستای همین قرارداد و انتقال تکنولوژی، دو دوره چهار روزه با محوریت الگوسازی و تکنیک های به روز و استانداردهای رایج دنیا و نحوه طراحی یک کارگاه برگزار شد.

وی اظهار کرد: از تعداد ۶۴ نفر شرکت کننده در این دوره ها، شش نفر دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی هستند و بقیه شامل دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان، نجف آباد و سایر دانشگاه ها و طراحان مبتدی و افراد به نام در این عرصه از شهر اصفهان و سایر شهرهای این استان می باشند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران با اشاره به اینکه در طی برگزاری دوره ها کارخانه داران و تولیدکنندگان مطرح استان اصفهان در این کارگاه ها حضور داشتند گفت: ارتباط تنگاتنگ دانشگاه با صنعت نشان دهنده این است که اگر دانشگاه حرفی برای گفتن داشته باشد، کارخانه داران خود اقدام به ارتباط موثر و مستقیم با دانشگاه خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه مدآرت پاریس مدرسه تکنیکی آموزش مد در فرانسه است و در سه قاره دنیا شعبه هایی جهت آموزش مد و طراحی لباس دارد افزود: تکنیکی که این دانشگاه را از دانشگاههای رقیب در فرانسه و میلان ایتالیا متمایز ساخته است، رویکرد صنعتی این دانشگاه است و با طراحی شبکه ای از شرکت ها و کارخانجات و .. مختلف به عنوان همکار علمی و عملی، سعی در رفع نیاز و ارتقاء تکنولوژی و تولید این شرکت ها داشته است.

مامی تصریح کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جامعه اسلامی کارگران با کمک  مُدآرت، در آینده ای نزدیک ضمن برگزاری دوره های مشابه، درپی ترجمه و تدوین رشته های کاربردی و موثر جهت کمک به ارتقاء علمی و صنعت پوشاک خواهد بود.