آخرین جلسه شورای فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سال ۹۷ با حضور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۶ کد : ۴۲۹۸۴ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، سی و نهمین جلسه شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی ی با حضور دکتر غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سیداحمدرضا پیش­بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سیدعلی بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مختار جلالی جواران معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دیگر اعضای شورای فرهنگی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن تقدیر و تشکر از برنامه­های موفق حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی این دانشگاه در سال 97 برنامه نهایی همچون برگزاری جشنواره­های مختلف و جشن دانش­­آموختگان را برای اولین بار حائز اهمیت دانستند.

در ادامه معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گزارش مختصری از فعالیت­های حوزه معاونت فرهنگی و دانشجویی ارائه داد.

سپس معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: یکی از ویژگی­های متفاوت دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه­ها این است که این دانشگاه بیشتر در متن جامعه نشسته است و در فعالیت­های فرهنگی اجتماعی موفقیت ویژه­ای داشته است.

وی افزود: با توجه به شرایط جامعه، تعاملات اجتماعی کاهش یافته که وجود انجمن­ها و کانون­های دانشجویی و همین طور انجمن وکانون­های دانش آموختگان می تواند نتیجه مثبت فراوانی به همراه داشته باشد.

دکتر غلامرضا غفاری خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات امروز جامعه ما بحث هویت و هویت بخشی است که دانشگاه جامع علمی کاربردی می­تواند این هویت آفرینی را در جنبه­های ملی، دینی و تاریخی تقویت کند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: جامعه امروزی ما محتاج داشتن نشاط و امید است. کسی که توانمند است دارای نشاط و امید است و کسب توانمندی عزت نفس می دهد که مولّد نشاط و اثرگذار است که دانشگاه جامع علمی کاربردی این ظرفیت را دارد.

از دیگر برنامه های انجام شده در این جلسه، انعقاد تفاهم نامه همکاری بین وزارت علوم، تحقیقات فناوری و دانشگاه جامع علمی کاربردی به منظور تسهیل فعالیت مطبوعاتی و رسانه ای دانشجویان در دانشگاه ها و توانمندسازی آن ها از طریق برگزاری دوره های آموزشی، افتتاح اولین انجمن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی و راه­اندازی سامانه مذکور از طریق ویدئوکنفرانس و امضاء لوح یادبود گرامیداشت یکصد و ده لاله  شهید دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی بود.