پایان مسابقات قهرمان کشوری فوتسال دختران دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۲ کد : ۴۳۰۲۵ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، ششمین دوره مسابقات قهرمان کشوری فوتسال دختران دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی کشور با قهرمانی تیم دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام و نائب قهرمانی تیم دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان به کار خود پایان داد.

در این مسابقات، ۱۵۰ دانشجو در قالب ۱۱ تیم از دانشگاه علمی کاربردی استان ‌های چهارمحال و بختیاری، گیلان، لرستان، ایلام، بوشهر، تهران غرب، تهران شرق، کهگیلویه و بویر احمد، گلستان، خوزستان و قم حضور داشتند که تیم‌ های دانشگاه علمی کاربردی استان های ایلام، لرستان و بوشهر به ترتیب مقام ‌های اول تا سوم را کسب کردند.

بهترین و تکنیکی ترین بازیکن این رقابت ها از تیم های دانشگاه علمی کاربردی استان های لرستان و ایلام، بهترین دروازه بانی دانشگاه علمی کاربردی استان بوشهر، بهترین خط حمله دانشگاه علمی کاربردی تیم استان لرستان، بهترین خط دفاع تیم دانشگاه علمی کاربردی استان ایلام و خانم گُل این رقابت ها اُم البنین وفایی با 18 گل زده از تیم دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان معرفی شدند.

این ورزشکاران در دوگروه چهار تیمی و یک گروه سه تیمی به مدت پنج روز در سالن شهدای دانش آموز آموزش و پرورش شهرکرد با هم رقابت کردند.