رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت روز شهدا پیامی صادر کرد

۲۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۹ کد : ۴۳۰۳۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت بیست و دوم اسفندماه (روز بزرگداشت شهدا)، پیامی صادر کرد. در این پیام آمده است:

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ

ولاتحسَبَنَّ الَّذینَ قُتِلوافی سَبیل ِاللّهِ امواتا ًبَل احیاءُِ عندَربِّهِم یُرزَقون

زنده نگهداشتن یاد شهدای انقلاب، باعث تداوم حرکت انقلاب است .امام خامنه ای ( مدظله العالی)

شهادت، عزت ابدی است و شهدا، مشعل‌داران آزادی و استقلال کشورند. بی گمان حق بزرگ شهیدان بر گردن ملت ما، بسی عظیم است و عزت و امنیت امروز کشور، مرهون مجاهدت و جانفشانی شهیدانی است که با بذل جان خود در راه دفاع از اسلام و حراست از مرزهای کشور، به عالی­ترین مقام و درجه نزد خدای خود دست یافتند. به برکت خون شهدای نظام مقدس جمهوری اسلامی، امروز ایران اسلامی در عرصه­ های علمی بین­ المللی بر قله رفیع افتخار ایستاده است.

مفتخریم که گلستان شهدای دانشگاه جامع علمی­کاربردی به بیش از یکصد و ده لاله شهید دانشجوی علمی کاربردی مزین شده است و اینجانب به نمایندگی از همه دانشگاهیان دانشگاه جامع علمی کاربردی بیست و دوم اسفند؛ روز بزرگداشت شهدا را به خانواده های معظم شهدای دانشجو و ایثارگران سرافراز این دانشگاه تبریک عرض نموده و توفیقات روز افزونشان را از خداوند متعال خواستارم.

امیدوارم با استعانت از الطاف الهی و دعای خیر خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران بتوانیم در راه تحقق اقتصاد مقاومتی، گام‌های مؤثرتری در تثبیت و ارتقای نظام ملی آموزش های مهارتی در کشور برداریم.

محمد حسین امید