برگزاری هشتمین جلسه شورای مرکزی مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۲ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۶:۴۰ کد : ۴۳۰۶۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با حضور اعضای هیات رئیسه و دبیران شورای مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی، هشتمین جلسه شورای مرکزی مناطق دانشگاه جامع علمی کاربردی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی با تبریک اعیاد رجبیه و سال نو، گزارشی از اهم فعالیت‌های انجام یافته دانشگاه در سال 97 را ارائه کرد.

وی گفت: در خصوص ماموریت‌گرایی، ایجاد مراکز نوآوری، ساماندهی امور مدرسان، انجام سطح‌بندی مراکز و نیز ساماندهی وضعیت انتصاب روسای مراکز و برگزاری جشن دانش‌آموختگی گام‌های بسیار خوبی برداشته شده است.

دکتر محمدحسین امید به مواردی از جمله تداوم بحث ماموریت گرایی، لزوم داشتن محیط کار واقعی برای تمامی مراکز علمی کاربردی و تاکید بر توسعه مراکز نوآوری جدید در سال 98 اشاره کرد.

در ادامه معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام کرد: شورای مرکزی مناطق می تواند محلی برای هم اندیشی و راهگشای مسائل دانشگاه باشد و باید بر لزوم هماهنگی هر چه بیشتر تمامی حوزه‌ها بر مسایل مطروح توسط مناطق تاکید کرد.

سپس معاون آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص ارتقای کیفیت آموزشی با تاکید بر خوشه‌های شغلی و ساماندهی آموزش‌های علمی کاربردی در راستای سیاست ماموریت گرایی این دانشگاه در توسعه مراکز آموزشی گزارشی ارایه کرد.

همچنین معاون فرهنگی و دانشجویی در ادامه این جلسه از اعزام 1057 نفر از فرزندان خانواده معظم شهدا به مشهد مقدس خبر داد و نیز در خصوص طرح منطقه‌ای کردن فعالیت‌های تربیت بدنی و هزینه کرد بخشی از درآمد مراکز به امور فرهنگی و دانشجویی گزارشی ایراد کرد.

سپس مدیر کل دفتر همکاری‌های علمی بین‌المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص فعالیت‌ها و اقدامات انجام شده توسط این دفترگزارشی ارایه کرد.

گفتنی است حاضرین در جلسه در تمامی موارد، نقطه نظرات و راهکارهای پیشنهادی خود را اعلام کردند.

در پایان این جلسه اعضای هیات رئیسه و دبیران مناطق بازدیدی از کارخانه نوآوری برای آشنایی با شرکت‌های نوپا بعمل آوردند.