کسب سه مدال طلای مسابقات آسیایی وزنه برداری توسط دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۶ کد : ۴۳۱۸۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان سیستان و بلوچستان،  علی نارویی دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان موفق به کسب 3 مدال طلای مسابقات آسیایی وزنه برداری شد.

وی که در قالب تیم جوانان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسابقات وزنه برداری باشگاه های غرب آسیا شرکت کرده بود، در بخش جوانان موفق به کسب سه مدال طلا و در بخش بزرگسالان سه نشان نقره شد.

مسابقات وزنه‌ برداری قهرمانی باشگاه‌های غرب آسیا در ۲ رده سنی بزرگسالان و جوانان در ۱۰ وزن به مدت ۴ روز در مسقط پایتخت عمان برگزار شد که در پایان این رقابتها، علی نارویی، وزنه بردار با استعداد و دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان سیستان و بلوچستان در بخش جوانان موفق به کسب سه مدال طلا و در بخش بزرگسالان سه نشان نقره شد.

گفتنی است این مسابقات با کسب عنوان قهرمانی برای تیم کشورمان همراه بود.