شهادت دانشجوی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۸ کد : ۴۳۲۰۰ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ستوان دوم هادی عزتی دانشجوی مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی در مشهد مقدس به درجه رفیع شهادت رسید.

در نخستین روز سال 98، یک مورد نزاع و درگیری در پی اختلافات خانوادگی در خیابان ارشاد مشهد به مرکز فوریتهای پلیسی 110 اعلام می شود که به سرعت ماموران گشت کلانتری سناباد به محل حادثه اعزام می شوند.

پس از حضور پلیس در محل حادثه، فردی اسلحه به دست به سمت ماموران تیراندازی کرد که در اثر این حادثه استوار دوم هادی عزتی دانشجوی کاردانی حرفه ای حقوق امور ضابطین قضایی مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی به شهادت رسید.

گفتنی است پیکر شهید هادی عزتی پس از تشییع از بارگاه ملکوتی ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا علیه السلام در گلزار شهدای بهشت رضا (ع) مشهد مقدس به خاک سپرده شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی شهادت این دانشجوی گرامی را به محضر امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و خانواده این شهید والامقام تبریک و تسلیت عرض می نماید.