تمدید زمان ثبت‌نام، انتقال به سیستم آموزش و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان بهمن‌ماه ۹۷ دوره‌های کاردانی و کارشناسی نظام آموزش مهارتی (تکمیل ظرفیت مجدد و رشته‌محل‌های جدید) دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۴ فروردین ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۲ کد : ۴۳۲۵۶ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از تمدید زمان ثبت‌نام، انتقال به سیستم آموزش و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان بهمن‌ماه 97 دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی (تکمیل ظرفیت مجدد و رشته‌محل‌های جدید) دانشگاه جامع علمی کاربردی خبرداد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در این خصوص گفت: پیرو بخشنامه‌های ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان در دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن‌ماه سال 1397 و با توجه به شرایط برخی از استان‌های کشور به دلیل سیلاب و تخریب گسترده زیرساخت‌های ارتباطی و درخواست‌های متعدد مراکز و واحدهای استانی، زمان ثبت‌نام، انتقال به سیستم آموزش و انتخاب واحد پذیرفته‌شدگان بهمن‌ماه 97 دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی (تکمیل ظرفیت مجدد و رشته‌محل‌های جدید) این دانشگاه تمدید شد.

دکتر محسن محمدزاده افزود: زمان ثبت‌نام، ثبت مغایرت و انتخاب واحد برای پذیرفته‌شدگان دوره‌های مذکور از روز شنبه مورخ 98/01/24 تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 98/01/30 تمدید می شود. لذا از آنجا که مهلت اعلام شده قابل تمدید نمی‌باشد، مراکز آموزشی می بایست اقدامات لازم درخصوص ثبت‌نام، انتقال پذیرفته‌شدگان (بدون مغایرت موثر) و انتخاب واحد پذیرفته شدگان را در سیستم آموزش فراهم نمایند.

وی در ادامه تاکید کرد: ضروری است واحدهای استانی تا تاریخ مقرر همزمان با ثبت مغایرت‌های کدملی و شماره شناسنامه توسط مراکز آموزشی در سامانه فوق، مغایرت مذکور را بررسی و اعمال نظر (تایید/رد) کنند. بدیهی است تا قبل از انجام بررسی مغایرت‌های مذکور توسط آن واحد استانی، مراکز امکان انتقال این دسته از پذیرفته‌شدگان را به سیستم آموزش نخواهند داشت.