اولین جلسه هم اندیشی معاونین آموزشی مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در سال ۹۸ برگزار شد

۰۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۰ کد : ۴۳۴۳۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، اولین جلسه ی معاونین آموزشی مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با حضور اعضاء در سال جدید در محل سالن جلسات این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه احمدرضا میرزاییان معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری ضمن مروری اجمالی بر قوانین و مقررات آموزشی این دانشگاه در خصوص لزوم تشکیل به موقع شورای آموزشی مراکز، انجام مسائل خدمات آموزشی در موعدهای مقرر در تقویم آموزشی و زمان های انتخاب واحد برای هر نیمسال تأکید کرد.

در ادامه هر یک از اعضاء نظرات و پیشنهادات خود را بیان کردند و در خصوص نحوه برگزاری امتحانات همزمان و موارد و مشکلاتی آموزشی مراکز آموزشی بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم اتخاذ شد.