۵ مرکز نوآوری در مراکز دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان ایجاد شد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۳:۰۱ کد : ۴۳۷۳۳ اخبار ستاد

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان، دکتر سعید فرح بخش رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان در اولین جلسه شورای پژوهش و فناوری این دانشگاه گفت: پنج مرکز نوآوری در مراکز دانشگاه علمی کاربردی ایجاد شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان اظهار کرد: در سال گذشته رویکرد نسبتاً خوبی نسبت به پژوهش و فناوری در مراکز علمی کاربردی داشتیم، به طوری که در اکثر مراکزعلمی کاربردی استان دفتر کارآفرینی ایجاد کرده ایم.

وی ادامه داد: برای پنج مرکز یخچال سازی خرم آباد، زاگرس پوش بروجرد، شیشه الیگودرز، آریا گچ پل دختر و بروجرد مراکز نوآوری ایجاد شده است که جلسات توجیهی و آموزشی برای اعضای این مراکز در سال گذشته برگزار شده و این روند در سال آینده هم ادامه پیدا می کند.

دکتر سعید فرح بخش افزود: اگر می خواهیم در بحث اشتغال و کارآفرینی در کشور موفق باشیم، باید فرهنگ مهارت آموزی را تقویت کنیم. بنابراین امیدواریم با برنامه ریزی های انجام شده و استفاده از نقطه نظرات صاحب نظران، با اختصاص منابع مالی مورد نیاز شاهد شکوفایی مراکز نوآوری و کارآفرینی در این دانشگاه باشیم.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان لرستان خاطرنشان کرد: مراکز دانشگاهی که مجوز نوآوری گرفته یا می گیرند، اگر بعد از گذشت 6 ماه از اخذ مجوزشان فعالیتی انجام ندهند، مجوز آنها لغو می شود.

وی یادآور شد: مراکز نوآوری و کارآفرینی دانشگاهی مراکز مهمی در راستای تقویت فرهنگ کارآفرینی در بین دانشجویان است.