بازدید هیات دانشگاه دوال هوخشوله بادن ورتمبرگ آلمان از تعدادی مراکز آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۰ کد : ۴۳۸۲۵ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، با دعوت دفتر همکاری­های علمی و بین­ المللی دانشگاه جامع علمی کاربردی از دانشگاه دوال هوخشوله بادن وورتمبرگ آلمان (DHBW) جهت بازدید از دانشگاه جامع علمی کاربردی و پیاده سازی یادداشت تمایل برای همکاری امضا شده، هیات دانشگاه DHBW شامل پرفسور ون زیل رئیس و پرفسور ویلدینگ از اساتید آن دانشگاه بازدید کرد.

مفاد این همکاری شامل پنج ماده اصلی اعم از تبادل دانشجویان، برگزاری دوره­های کوتاه مدت تحصیل شامل برگزاری مدارس تابستانی، تبادل اساتید ، انجام پروژه­های تحقیقاتی و شرکت در سمینارها، کارگاه ها و برگزاری جلسات هماهنگی بین دانشگاه بود.

جلساتی با نمایندگان برخی از مراکز دانشگاه، واحدهای استانی و دفاتر مستقل برگزار شد که  هدف آن پیاده سازی بندی از بیانیه مشترک وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش عالی و تحقیقات آلمان برای آموزش­های عالی مهارتی اعلام شد .

همچنین رئیس دانشگاه بادن ورتمبرگ آلمان هدف این دانشگاه را از آموزش، تربیت نیروی کار برای رفع نیاز بازار کار دانست گفت: این دانشگاه در تدوین سرفصل­ دروس از شرکتها کمک می گیرد و با مشارکت مستقیم شرکتها امر آموزش محقق می­ گردد.

در این جلسات بررسی زمینه­ های همکاری، ارائه توانمندی­ های دانشگاه­ ها و شناخت نیازهای مراکز مورد بحث و بررسی قرار گرفت و شرکت ­کنندگان به معرفی مراکز و ظرفیت ­های موجود آنها در راستای بین ­المللی سازی دانشگاه پرداختند، پس از آن روسای این دانشگاه بازدیدهایی از مراکز علمی کاربردی پولاد پیچ کار، کهریزک و انجمن صنفی مبلمان داشتند.

در ادامه سفر این هیات از دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان و مرکز علمی کاربردی سیتی­ سنتر بازدید کردند.

هیات آلمانی در این سفر، طی ملاقات با دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در زمینه انتخاب تعدادی از دانشجویان یا متقاضیان جهت طی دوره کارشناسی حرفه­ای در رشته­ های مورد نظر دانشگاه جامع علمی کاربردی با سرفصل مشترکی که توسط نمایندگان دو دانشگاه تدوین خواهد شد، استفاده از برخی اساتید دانشگاه DHBW جهت تدریس تعدادی از دروس در ایران و همکاری در پذیرش دانشجویان فوق جهت طی دوره­ های کارورزی در طی سه تا شش ماه در آلمان که در شرکتهای آلمانی و با ارزیابی و پذیرش شرکتهای فوق انجام می­ شود توافق کردند.

در این جلسه مقرر شد که رشته های مورد نظر دانشگاه پس از هماهنگی های دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه با معاونت آموزشی دانشگاه نهایی و به دانشگاه DHBW  اعلام گردد.

همچنین در طی بازدید هیات آلمانی از دانشگاه جامع علمی کاربردی جلسه ای با حضور رئیس دانشگاه دوال هوخشوله بادن ورتمبرگ، با همراهی جمعی از مدیران و کارکنان ستادی، روسا، نمایندگان مراکز آموزش علمی کاربردی استانهای البرز، هرمزگان، تهران غرب، فارس، کیش، علویجه اصفهان، انجمن صنفی مبلمان ،کوشای تهران، ماشین­سازی تبریز، قند کرج و بردی گلرنگ برگزار شد.

در این جلسه ضمن تشریح رشته­ ها و مقاطع موجود در مراکز فوق، زمینه ها و راهکارهای همکاریهای علمی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.