اولین جلسه شورای راهبردی مجتمع کار آفرینی و نوآوری کارنو دانشگاه علمی کاربردی استان فارس برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۶ کد : ۴۳۸۴۱ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان فارس، اولین جلسه شورای راهبردی کارنو با حضور دکتر حبیب دانش منش رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و سایر اعضاء در محل مجتمع کار آفرینی و نوآوری دانشگاه علمی کاربردی استان فارس برگزار شد.

در ابتدای این جلسه رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان فارس هدف از تأسیس کار نو را جذب ایده ها، تهیه فضای کاری برای استقرار ایده ها و تیم های استارت آپ، ارائه آموزشی های رایگان و در نهایت کمک به صاحبان ایده جهت تهیه بوم کسب و کار دانست.

وی از استقرار رایگان 6 ماهه تیم ها و حمایت و آموزش آنها نیز خبر داد.

دکتر حبیب دانش منش در ادامه در خصوص اقدامات صورت گرفته در راه اندازی صندوق خطر پذیر در دانشگاه علمی کاربردی استان فارس توضیحاتی را ارائه کرد.

در ادامه این جلسه نیز هریک از اعضاء با بیان نظرها و پیشنهاد های خود در خصوص اقدامات اجرایی اهداف مرکز کارنو هم اندیشی و تصمیم گیری کردند.

همچنین اولین نشست شورای پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی استان فارس در سال 98 با حضور دانشگاه علمی کاربردی استان فارس و سایر اعضاء نیز در محل مجتمع کار آفرینی و نوآوری دانشگاه علمی کاربردی استان فارس برگزار شد.

در این نشست اعضای شورا با بررسی درخواست ها در زمینه راه اندازی مراکز نوآوری جدید، برگزاری کارگاههای آموزشی و راهکارهای جذب و حمایت از ایده ها توسط مراکز نوآوری ، برگزاری رویداد های استارت آپی ، ایده شو و کافه کارآفرینی در مراکز نوآوری به بحث و تبادل نظر پرداختند و در خصوص اقدامات اجرایی آنها تصمیم گیری کردند