اولین نشست هم اندیشی مدرسین نمونه دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۱ کد : ۴۳۹۰۲ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی، اولین نشست مدرسین نمونه مراکز آموزش علمی کاربردی استان مرکزی در سال 98 با حضور دکتر مهدی رئوفی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در سالن کنفرانس این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص رونق تولید گفت: پاشنه آشیل رونق تولید در کشور آموزش مهارت و مهارت افزایی است و ما بر این اساس برنامه های سال 98 را بر پایه برگزاری استارت آپ های مختلف گذاشته ایم و امیدواریم با شناسایی افکار و ایده های نو و دانشجویان خلاق بتوانیم بر کیفیت آموزش های مهارتی دانشگاه در استان بیافزاییم.

وی با اشاره به طرح خوشه های شغلی و طبقه بندی مشاغل گفت: با هم فکری مدرسین و دانشجویان نخبه بر اساس ظرفیت ها و توانمندی های استان و مراکز آموزشی باید برنامه ای مدون برای آینده دانشگاه تدوین کنیم تا بتوانیم به بهترین شکل ممکن در رفع نیازهای کشور با تدوین رشته های مورد نیاز حرکت کنیم.

دکتر مهدی رئوفی در بخشی دیگر به راه اندازی مراکز نوآوری در دانشگاه اشاره کرد و افزود: افراد نباید نقش خود را در جامعه فراموش کنند و در این راستا مدرسین نقش کلیدی و اساسی دارند.

وی ادامه داد: در مسئله مهارت افزایی و آموزش مهارت مدرسین علمی کاربردی نقش بسزایی دارند و باید با کاشت ایده های نو در اذهان دانشجویان و حمایت و راهبری آنها این نقش را به درستی ایفا نمایند. مهارت افزایی کلید رونق تولید در کشور است و در مراکز نوآوری میتوان برای تبدیل ایده ها به محصولات مورد نیاز کشور تلاش کرد.

گفتنی است تاکید بر برگزاری کاربینی و کارورزی به صورت واقعی تر و در محیط واقعی کار موضوع بعدی سخنان رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان مرکزی در این نشست بود.

در این برنامه مدرسین نیز دغدغه ها و پیشنهادات خود را مطرح کردند و به بحث و بررسی پرداختند.