سومین گردهمایی مسئولان فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران شرق برگزار شد

۰۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۷ کد : ۴۳۹۹۳ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران شرق، سومین گردهمایی مسئولان فرهنگی این دانشگاه با حضور حجت الاسلام والمسلمین دکتر موسوی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر اکرمی رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران شرق، نرگس آبیار کارگردان فیلم و سینما، اعضای فعال کانون های مراکز علمی کاربردی واحد استان تهران شرق، جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانشجویان و مسئولان فرهنگی مراکز آموزش علمی کاربردی در پردیس سینمایی باغ کتاب برگزار شد.

دراین گردهمایی ابتدا رئیس دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران شرق طی سخنانی گفت: این دانشگاه یک سرمایه اجتماعی، یک عنصر با اهمیت و تمدن ساز در جامعه می باشد و ماموریت اساسی آموزش و پرورش و تربیت نیروی مهارتی در کشور را برعهده دارد، لذا آنچه در حوزه آموزش شکل می گیرد بدون بهره گیری و بسترسازی فرهنگی بی معنا و عاری از هدف خواهد بود و جایگاه شما مسئولان فرهنگی، جایگاهی بسیار منحصر به فرد و تعیین  کننده است.

دکتر اکرمی در ادامه با تاکید بر این نکته که فرهنگ دانشگاهی منبع رجوع جامعه می باشد و امری مقدس است افزود: آنچه که به عنوان ماموریت عظیم به دانشگاه جامع علمی کاربردی سپرده شده است، لازم است مورد صیانت و تلاش از سوی شما بزرگواران قرار گیرد بنابراین ما در تلاشیم در واحد استان تهران شرق فعالیت های مختلف فرهنگی مراکز را از طریق تعاملاتی که انجام می دهیم با روش ها و رویکردهای مختلف تعمیق دهیم و سعی داریم انسجامی عالی در رویکرد فرهنگی را در سطح حوزه مراکز استان ایجاد کنیم.

وی اظهار داشت: حضور شما مسئولان فرهنگی در این گونه نشست ها و تعاملات کمک خواهد کرد که این رویکرد از انسجام لازم برخوردار شود.

دکتر اکرمی تصریح کرد: جا دارد که از حمایتهای مسئولین و مقامات دانشگاه علمی کاربردی دانشگاه تشکر و قدردانی کنم که با پشتیبانی ها و حضور فعال خود، ما را در این امر مهم کمک کرده و یاری رساندند.

در ادامه مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی نیز ضمن تشکر از دانشگاه علمی کاربردی واحد استان تهران شرق به جهت برگزاری این گردهمایی، از آثار و برکات ماه مبارک رمضان، به آیات قرآن کریم در راستای توجه به معنویت اشاره کردند.

وی انقلاب اسلامی را راهی در جهت جلوگیری بشر از انحطاط برشمرده و تصریح کرد: مسئولین فرهنگی پرچمداران این عرصه انقلاب هستند و به عنوان امانتی در دستان شما سپرده شده است.

دکتر موسوی اظهار داشت: حقیقت این است که چنانچه بهترین برنامه های فرهنگی را هم اجرا کنیم اما نتوانیم دانشجویان را در این اقدام سهیم کنیم، این اقدام بی فایده خواهد بود.

وی هدف از تدریس دروس معارف را آگاهی، تزکیه و رشد دانشجویان عنوان کرد و اظهار داشت: در تلاش هستیم که با این اهداف یک برنامه منسجم فرهنگی را برنامه ریزی و اجرا کنیم.

همچنین فیلم سینمایی " شبی که ماه کامل شد" برنده هفت جایزه از سی و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم فجر بصورت اختصاصی اکران ویژه شد.

سپس اعضای فعال کانون های فیلم و سینما مراکز واحد استان تهران شرق نشست نقد و بررسی فیلم را با حضور کارگردان این فیلم برگزار کردند.

نرگس آبیار کارگردان این فیلم بعد از نشست با اعضای فعال کانون های فیلم و سینما مراکز واحد استان تهران شرق ، به سوالات دانشجویان کانون فیلم و سینما پاسخ داد.

وی اظهار داشت: در ساخت و تولید این فیلم سعی بر آن بود به موضوعی پرداخته شود که متناسب با فرهنگ جامعه باشد و برای اکثریت مردم ملموس و قابل درک باشد.

نرگس آبیار در ادامه تصریح کرد: به جهت احترام به مخاطب و باتوجه به گستردگی موضوع سعی بر آن بود که زمان فیلم متناسب با سلیقه و حوصله مخاطبین و در عین حال مفید باشد.

کارگردان فیلم شبی که ماه کامل شد در ارتباط با موضوع اصلی و مورد نظر ایشان از ساخت این فیلم گفت: موضوع فیلم تقابل عشق و ایدئولوژی افراط گرا می باشد. موضوع عبدالمالک ریگی و گروه جندالله موضوع مورد نظر من نبوده است بلکه موضوع مورد توجه من زن محور بودن این ماجرا می باشد. چنانچه در تمام فیلم سه زن را دنبال می کنم و رشادت ها و قهرمانی های آنها را نمایش می دهم.

در پایان این گردهمایی از مسئولان فرهنگی برخی مراکز تابعه و همچنین از کارگردان و تعدادی از عوامل فیلم " شبی که ماه کامل شد " تقدیر بعمل آمد.