نخستین پلتفرم هوشمند مدیریت پسماند کشور توسط دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی ساخته و راه اندازی شد

۲۲ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۰:۰۳ کد : ۴۴۱۸۲ اخبار واحدهای استانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نخستین پلتفرم هوشمند مدیریت پسماند (بازماند) کشور که توسط دانشجویان مرکز آموزش علمی کاربردی علامه طبرسی راه اندازی شد، در آیینی با حضور معاونین و مدیران شهری در منطقه 22 پایتخت رونمایی شد.

فعالیت این پلتفرم به صورت آزمایشی در یک ناحیه از منطقه ۲۲ آغاز شده و براساس اعلام مدیران آن در مدت ۲۵ روز یک هزار و ۲۷۸ شهروند در آن عضو شده اند.

این پلتفرم شامل ۶ نرم افزار بازماندآموز، خانه بازماند، مرکز تماس بازماند، بازماندیار، پیک بازماند و بازماند ناظر است که در حال حاضر قابلیت نصب بر روی گوشی های اندروید را دارد.

ثبت نام، احراز هویت و آموزش کار با بازماندیار بوسیله بازماند آموز، ثبت پسماند دریافت شده و درخواست خرید و واریز وجه بوسیله خانه بازماند، ثبت درخواست جمع آوری و درخواست خرید و واریز وجه بوسیله مرکز تماس بازماند، ثبت درخواست جمع آوری و درخواست خرید و واریز وجه توسط بازماند یار، ثبت و دریافت پسماند در محل کاربر براساس اولویت بوسیله پیک بازماند و نارت بر عملکرد، تأیید تخلیه بار و ثبت تخلفات کلیه کارکنان بوسیله بازماند ناظر انجام می شود.

در این پلتفرم پسماندها در ۹ گروه از جمله دیجیتال، فلز، الکترونیکی، نان خشک، پلاستیک و کاغذ دسته بندی شده اند.

زمانی که میزان پسماند به بیش از ۱ کیلوگرم رسید شهروندان می توانند برای تحویل آن ثبت درخواست کنند تا در هر ساعت از شبانه روز پسماند آنها جمع آوری شود.