کارگاه آموزشی عاملین مالی و حسابداران دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

۰۴ تیر ۱۳۹۸ | ۱۰:۵۰ کد : ۴۴۳۷۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان، کارگاه آموزشی عاملین مالی و حسابداران دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور دکتر سید علی بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی، مدیران ستادی و استانی و کارشناسان مالی دانشگاه علمی کاربردی در سراسر کشوردر دانشگاه علمی کاربردی استان اصفهان برگزار شد.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشوردر اختتامیه این کارگاه  گفت: این کارگاه یکی از برنامه هایی بود که مدت ها در نظر داشتیم که برگزار کنیم و بحث های مهمی در این کارگاه عنوان شد که امیدواریم مورد استفاده قرار بگیرد. معتقدم عاملین مالی باید مشاور روسای دانشگاه باشند و اگر اجرای برنامه ای با قانون مغایرت دارد به روسا یادآوری کنند.
وی با بیان اینکه باید در هزینه کردها با دقت بیشتری عمل کرد ادامه داد: روسای واحد های استانی باید با توجه به وضع اقتصادی موجود دقت داشته باشند و در برگزاری برنامه های مختلف رعایت صرفه جویی کنند.

دکتر سیدعلی بدری با اشاره به مسئولیت عاملین مالی تصریح کرد: معتقدم عاملین مالی باید مشاور روسای دانشگاه باشند و اگر اجرای برنامه ای با قانون مغایرت دارد به روسا یادآوری کنند.

وی ادامه داد: عاملین مالی می توانند با ارائه راه حل های مناسب و با صرفه اقتصادی در دانشگاه های علمی کاربردی تسهیل گر باشند.

گفتنی است در اختتامیه کارگاه آموزشی عاملین مالی و حسابداران دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور، از عاملین مالی دانشگاه های علمی کاربردی تقدیر به عمل آمد.