گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان برگزار شد

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۲۷ کد : ۴۴۵۵۹ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان، با حضور دکتر خداپناه رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان، دکترهمایون یوسفی نماینده اهواز، حمیدیه، باوی وکارون در مجلس شورای اسلامی و روسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان خوزستان، گردهمایی روسای مراکز آموزش علمی کاربردی این استان برگزار شد.

در حاشیه برگزاری این گردهمایی نماینده اهواز، حمیدیه، باوی وکارون در مجلس شورای اسلامی ضمن بازدید از ساختمان مرکزی دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان در جریان روند کاری بخش های مختلف دانشگاه قرار گرفت و ضمن ابراز امیدواری گفت: امیدوارم که دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان بستری مناسب برای فعالیت در عرصه های مختلف علمی و فرهنگی باشد. باید با بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های ارزشمند علمی و امکانات سخت افزاری و از ظرفیت‌ها و امکانات موجود دانشگاه، گام‌های بلندی در راستای توسعه کیفی آموزش عالی در استان خوزستان  برداشته شود.»

نماینده مردم شهرستان‌های اهواز، حمیدیه، باوی وکارون در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان از  لحاظ فیزیکی، ساختمانی و فضای مورد نیاز به لحاظ تجهیزات آموزشی، ابزار و وسایل کارگاهی، یک دانشگاه استاندارد است که نمونه آن حتی در بسیاری از شهرهای بزرگ کشور با چنین ظرفیتی دیده نمی‌شود.

دکتر همایون یوسفی یادآور شد: فلسفه وجودی دانشگاه‌ جامع علمی کاربردی این نیست که فقط علوم را به ‌صورت آکادمیک به دانشجو منتقل کنند بلکه هم‌زمان با علم، عمل و تجربه کاری هم به دانشجو منتقل می‌‌شود که پس از فراغت از تحصیل، برای اشتغال در واحدهای تولیدی از آمادگی خوبی برخوردار هستند.

دکتر همایون یوسفی اظهار داشت: تمام کشورهایی توسعه یافته از دانشگاه‌ها شروع کرده‌اند و هر کاری که از دستم برآید برای توسعه علمی، تربیتی و آموزشی در حوزه انتخابیه ام به شکل خاص و در کل کشور به شکل عام دریغ نمی‌کنم.

در این دیدار رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان خوزستان در خصوص اهداف، سیاست ها و برنامه های  دانشگاه جامع علمی کاربردی بویژه در حوزه توسعه کیفی و مأموریت گرا نمودن مراکز و توسعه رشته های تخصصی شغل محور با توجه به مزیت های منطقه ای، توسعه تک پودمان های مهارتی و همچنین لزوم برنامه ریزی برای استفاده حداکثری از ظرفیت های بالقوه استان خوزستان در زمینه کشاورزی و صنعت نفت و گاز سخنانی ایراد نمود.