مرکز نوآوری در مرکز آموزش علمی کاربردی تلاونگ راه اندازی شد

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۲ کد : ۴۴۵۶۰ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی غرب استان تهران، مرکز نوآوری شرکت صنایع تخم مرغ تلاونگ با حضور دکتر فرهمند راد سرپرست دانشگاه علمی کاربردی غرب استان تهران، اعضای هیات مدیره شرکت صنایع تلاونگ و جمعی از مدیران واحد استانی، در مرکز آموزش علمی کاربردی تلاونگ واقع در مجموعه شرکت صنایع تلاونگ افتتاح شد.

سرپرست دانشگاه علمی کاربردی غرب استان تهران با اشاره به اینکه این مرکز نوآوری، فضایی ایجاد می‌کند تا ایده‌ها عملیاتی شوند و با کمترین هزینه مورد استفاده قرار بگیرند، اظهار امیدواری کرد و گفت: افتتاح مراکز نوآوری دانشگاه جامع علمی کاربردی نقطه عطفی در راستای ایجاد زمینه نوآوری در سطح مراکز صنعتی استان باشند.

دکتر فرهمند راد در ادامه، برگزاری استارت آپ تخصصی تخم مرغ را بر اساس فلوچارت های مصوب دانشگاه بسیار موثر و مفید دانسته و مورد تأکید قرار دادند.