کسب مقام نائب قهرمانی دانشجوی دانشگاه جامع علمی کاربردی در مسابقات یونیورسیاد دانشجویان جهان

۱۸ تیر ۱۳۹۸ | ۱۶:۳۵ کد : ۴۴۵۶۱ اخبار ستاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، تیم تیراندازی تفنگ بادی مردان ایران متشکل از امیرمحمد نکونام، هادی قره باغی و مهیار صداقت در رقابت های یونیورسیاد دانشجویان جهان سال 2019 که در ناپل ایتالیا حائز مقام دوم شد.

هادی قره باغی دانشجوی مرکز علمی کاربردی شهید محلاتی قم در قالب تیم ملی تیراندازی دانشجویان کشورمان موفق به کسب مدال نقره تیمی شد.

در سومین روز از سی امین دوره یونیورسیاد و در پایان دور مقدماتی، با توجه به نتایج تیم کشورمان در بخش انفرادی نمایندگان کشورمان در تفنگ ۱۰ متر پشت خط، پس از چین در جایگاه دوم ایستادند و به نشان نقره دست یافتند و اسلواکی نیز سوم شد.

گفتنی است سی امین دوره مسابقات یونیورسیاد از ۱۳ تا ۲۴ تیرماه در ناپل ایتالیا برگزار می شود.