نشست مشترک رئیس واحد استانی چهارمحال و بختیاری دانشگاه علمی کاربردی با هیأت های ورزشی استان برگزار شد

۱۹ تیر ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۹ کد : ۴۴۵۷۷ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، با حضور دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری و اعضاء هیأت های ورزشی، نشست مشترکی با موضوع برگزاری پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی در محل سالن المپیک اداره کل ورزش و جوانان این استان برگزار شد.

در این جلسه در خصوص نحوه پذیرش تیم ها، برنامه ریزی و تجهیز اماکن ورزشی، تهیه و تکمیل نمودار تشکیلاتی المپیاد در دو حوزه دختران و پسران و آمار نهایی اعلام شده از سوی استان ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

سرپرستان فنی هیأت های ورزشی گزارشی از اقدامات انجام شده در حوزه تخصصی خود ارائه کردند و پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات مقتضی اتخاذ شد.

همچنین رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری به همراه جمعی از مسئولین برگزاری پنجمین دوره المپیاد فرهنگی ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی با سردار اکبری فرمانده سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) این استان در خصوص هماهنگی های فرهنگی در حوزه نمایشگاهی با محوریت عفاف و حجاب، استفاده از ظرفیت های موجود و مستقر در سپاه استان و همچنین استفاده از زیرساخت ها و امکانات حوزه تیراندازی نیز دیداری داشتند.