کارگاه آموزشی توانمندسازی مسئولان روابط عمومی مراکز آموزش علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران برگزار شد

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۳ کد : ۴۴۵۸۴ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران، با حضور دکتر فرهمندراد سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران، مدیران ستادی و مسئولان روابط عمومی مراکز آموزش علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران،کارگاه آموزشی توانمندسازی مسئولان روابط عمومی در سازمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

این کارگاه آموزشی به منظور اهمیت حیاتی و جایگاه سازنده روابط عمومی در یک سازمان و در راستای برقراری ارتباط متقابل، موثر و مداوم بین مراکز آموزش علمی کاربردی، واحد استانی و مخاطبین در جهت پیشبرد اهداف این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه سرپرست دانشگاه علمی کاربردی واحد استانی غرب تهران ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین به برخی از مسئولیت های مراکز در حوزه روابط عمومی اشاره کرد و با تاکید بر برخی از انتظارات واحد استانی از نمایندگان روابط عمومی حاضر در کارگاه، توجه آن ها را به پورتال واحد استانی و استفاده از ظرفیت های موجود در آن جلب کرد.

در ادامه اسماعیل رمضانی مدیر کل روابط عمومی جمعیت هلال احمر به تدریس در بخش اول کارگاه آموزشی با موضوع بازشناسی و بازتعریف روابط عمومی پرداخت و در ادامه محمد بابایی عکاس خبرگزاری ایرنا بخش دوم کارگاه را با موضوع عکاسی خبری ادامه دادند.

همچنین مهندس شفایی زاده مسئول فناوری اطلاعات واحد استانی غرب نیز به ضمن معرفی و توضیحاتی پیرامون پورتال واحد استانی، از مسئولان روابط عمومی مراکز خواست تا با توجه به امکان راه اندازی صفحه مراکز در پورتال، به معرفی و ارائه مراکز آموزشی در قالب کلیپ و ... اقدام کنند.

این کارگاه با شعار " روابط عمومی اطلاع رسانی صرف نیست بلکه ارتباطات است " به کار خود پایان داد.

گفتنی است برای شرکت کنندگان نیز گواهی حضور در این کارگاه آموزشی صادر شد.