نشست خبری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با رسانه های جمعی برگزار شد / افزایش کدرشته محل برای پذیرش دانشجو در سال تحصیلی جدید

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۴:۱۷ کد : ۴۴۶۴۸ اخبار واحدهای استانی

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری، نشست خبری دکتر فرید براتی رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با حضور جمعی از خبرنگاران در خصوص برگزاری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور و همچنین آغاز پذیرش دوره‌های کاردانی و کارشناسی این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در این نشست گفت: المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه  جامع علمی کاربردی که به میزبانی این استان می باشد از 5 تا 18 مردادماه در 11 رشته ورزشی برای پسران و 9 رشته ورزشی برای دختران برگزار خواهد شد.

وی افزود: یک‌هزار و 858 نفر از دانشجویان آقا و یک‌هزار و 77 نفر از دانشجویان خانم برای شرکت در این المپیاد اعلام آمادگی کرده‌اند.

دکتر فرید براتی عنوان کرد: دختران در رشته‌های تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج و تیراندازی از تاریخ 5 تا 11 مرداد به رقابت می‌پردازند.

وی ادامه داد: پسران نیز در رشته‌های کشتی آزاد و فرنگی، تکواندو، تنیس، بدمینتون، شنا، کاراته، دوومیدانی، شطرنج، تیراندازی و جودو از 13 تا 18 مرداد با هم رقابت می‌کنند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری با تاکید بر اینکه تمامی امکانات و ظرفیت‌ها برای برگزاری این المپیاد از درون استان بوده است خاطرنشان کرد: برگزاری این چنین المپیادهایی در شناساندن استان، تقویت گردشگری و راه‌اندازی مرکز آموزش علمی با محوریت علوم ورزشی می‌تواند موثر باشد.

وی همچنین از آغاز پذیرش دوره‌های این دانشگاه برای مهرماه سالجاری خبر داد و گفت: دوره کاردانی از ۲۷ مردادماه و  دوره کارشناسی از دوم شهریورماه آغاز می‌شود.

دکتر فرید براتی افزود: با افزایش کدرشته محل برای سال تحصیلی جدید، از ابتدای مهرماه سالجاری این واحد استانی در رشته‌های بازیگری، مخاطرات کشاورزی، کسب و کار اینترنتی، نوازندگی ساز ایرانی، نوازندگی کلاسیک و تخصصی نیروی انتظامی پذیرش دانشجو خواهد داشت.

وی عنوان کرد: امسال پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری در مقطع کاردانی ۶۷ کد رشته محل و در مقطع کارشناسی ۴۸ کد رشته محل با ۷۹ حوزه شغلی صورت می‌گیرد.

گفتنی است در حال حاضر چهار هزار و ۹۰۰ دانشجو در مراکز آموزش علمی کاربردی استان چهارمحال و بختیاری مشغول به تحصیل هستند.