برگزاری مراسم اختتامیه رشته تیراندازی پنجمین المپیاد فرهنگی و ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۱ کد : ۴۵۱۰۳ اخبار واحدهای استانی

به گزارش ستاد خبری پنجمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی به میزبانی شهرکرد، آیین اختتامیه رقابت‌های تیراندازی دختران این المپیاد با حضور مسئولان دانشگاهی و استانی برگزار شد.

زهره احمدی سرپرست فنی رشته تیراندازی گفت: در این رقابت 21 تیم در دو رده تپانچه و تفنگ شرکت کردند.

وی افزود: در این رقابت‌ها در رده تیمی تفنگ تیم اصفهان با 752 امتیاز مقام اول، تیم خوزستان با 738 امتیاز مقام دوم و تیم تهران شرق با 693 امتیاز مقام سوم را کسب کردند در رقابت‌های انفرادی این رده نیز مرضیه جعفری از تیم اصفهان با 282 امتیاز مقام اول، انیس قریبی از تیم بوشهر با 267 امتیاز مقام دوم و فهیمه زند از تیم قم با 265 امتیاز مقام سوم را به دست آوردند.

احمدی ادامه داد: در رده تیمی تپانچه اصفهان با 752 امتیاز نشان طلا، تیم آذربایجان شرقی با 669 امتیاز نشان نقره و تیم مرکزی با 624 امتیاز مقام سوم را به دست آوردند، در رقابت‌های انفرادی این رده نیز شیدا انتشاری از تیم اصفهان با امتیاز 272، سمانه صنایعی همراه از تیم همدان با 243 امتیاز و هما مهدآبادی از تیم تهران شرق با 240 به ترتیب مقام اول تا سوم را کسب کردند.

#علمی_شو_کاربردی_شو

#المپیاد_بر_بام_ایران